Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

3oasis

I kølvandet på James Murphys udmelding om, at det er slut med LCD Soundsystem efter deres tredje album, har The Guardian samlet en række mere eller mindre gode eksempler på bands der burde have smidt håndklædet i ringen efter album nummer tre.

Det er svært at være uenig med Oasis, hvor man måske med dkonlinecasinos.com rette kunne have sagt efter to albums, men at nævne Manic Street Preachers, hvis andet album (“Gold Against The Soul”) er markant ringere end deres fjerde (“Everything Must Go”), virker som lidt af en tilsnigelse.

Frekvens modtager gerne forslag til andre bands, hvis eftermæle ville have været bedre, havde de stoppet efter album nummer tre.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Jazzguitar
June 2, 2010 kl. 10:08

Lige som med mange andre jobs, så er det måske bedst at stoppe mens legen er god :-) Vi andre skifter jo jobs hver 2 år ca, det burde musikere måske også (skifte band altså)

Nicki
June 2, 2010 kl. 15:13

De nævner Pixies, hvilket er sindssygt. Bossanova er et decideret mesterværk og måske blandt de 10-20 bedste albums, jeg nogensinde har hørt.

Det vildeste downfall, jeg har set, er Suede, men det skete allerede på deres 3. album. Og det er ikke engang for at provokere Kristian, for han er vel enig? Eller kan han også lide Coming Up?

Wire startede med at lave 3 mesterværker og sidenhen har det været noget blandet, uden at noget af det er nået op på niveau med de 3 første albums.

Radiohead burde SÅ meget have stoppet efter OK Computer, men der er sikkert en masse Kid A elskere, der er uenige. I øvrigt ville et britisk medie aldrig skrive det.

Kristian
June 2, 2010 kl. 15:30

Jeg er helt enig med Suede, men jeg synes godt man kan lade dem ta’ Coming Up med. Så ville de være stoppet på et kommercielt højdepunkt.

også amen til Radiohead!

Guns N’Roses ville nok også have et bedre rep, var de stoppet efter Use Your Illusion (hvis man lige slår de to UYI-albums sammen).

Roy
June 2, 2010 kl. 16:30

Et hurtigt kig i samlingen viser også, at både Muse og Queens of the Stone Age faldt noget i niveau efter 3 plader.
De er stadig absolut fornuftige bands, men lidt kynisk kan man vel godt sige at de peakede på henholdsvis Absolution og Songs for the Deaf.

PS: Radiohead måtte gerne have stoppet efter The Bends…

Peter
June 2, 2010 kl. 16:41

Jeg synes generelt den er lidt tynd, hvad er det hans argument omkring New Order er, hvis de havde lavet bedre plader og det havde været de 3 første så skulle de være stoppet der?

Den første Pixies plade han nævner er jo ikke engang et studie album men en slags EP men nogle tidlige demoer.

Så nævner han 3 Oasis plader men de faldt vel ret beset være stoppet efter 2, det virker mest som om han har fået en sjov idé men ikke har rigtig har noget at følge den op med.

Radiohead har selvfølgelig ikke lavet et dårligt album siden Pablo Honey.

Nicki
June 2, 2010 kl. 18:08

Radiohead har ikke lavet et godt album siden Pablo Honey. :D

Og nej, jeg har ikke pint mig igennem dem allesammen, for det gider jeg ikke.

Kristian
June 2, 2010 kl. 22:26

Er enig mht Muse.

Dandy Warhols ville klart have haft en større stjerne, hvis de var stoppet efter “13 Tales From Urban Bohemia”. Der er selvfølgelig fine numre på “Welcome To The Monkey House” men herefter er det hat-og-skæve-briller.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS