Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

LouiseWener460×276

Hvis man har fået set No Distance Left To Run, ved man godt at de fire gutter fra Blur ikke altid er guds bedste børn. Dog kommer de dog alle nogenlunde sympatisk ud af filmen, og Frekvens har hørt flere ytre, at det ville være hyggeligt med en pet-Coxon gående derhjemme.

Et lidt mindre pænt billede tegner den tidligere Sleeper-forsanger Louise Wener i sin nye bog, “Different for Girls: My True-Life Adventures in Pop”, hvorfra . Her fortæller Wener om Blurjobs, sprut og ikke mindst ost. Det viser sig nemlig, at Sleeper var meget tæt på at blive droppet som opvarmning for Blur, da de formastede sig til at røre Blurs ostebord – Alex James er åbenbart ikke den eneste Blur med en ostefetish!

Ellers skriver Wener om at være kvindelig rockstjerne, berømmelse, Michael Stipe og om hvor råddent det er at rejse Europa tyndt i en tourbus, vi hæftede os specielt ved linjen:

[In England] “At least after gigs you could go out and have a look at the town you’d been dumped in for 24 hours, even if it was Wolverhampton.”

“Different for Girls: My True-Life Adventures in Pop” udkommer i England den 10. juni og er skrevet af Louise Wener, der også har flere skønlitterære bøger på cv”et.

Hvis folk vil vide med om Sleeper må de endelig sige til. Ellers kan vi anbefale bogen “Sleeper: Burn All The Negatives”, der engang kunne købes i Tiger, hvor den stod sammen med bogen om Dodgy.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS