Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Så er VM i gang, til hele Frekvens-redaktionens store glæde. Det er en samtidig en glimrende lejlighed til at bringe gode såvel som dårlig fodboldsange i spil, og hvorfor ikke ligge ud med den bedste af dem alle.

Three Lions er så godt et nummer, at efter den fulgte det Engelske landshold til EM på hjemmebane i 1996, blev genvalgt til VM i 1998 og faktisk også er Englands VM-sang i år, hvor både Russel Brand og Robbie Williams er inde over nummeret.

Vi har valgt videoen til 1998 udgaven, ikke mindst på grund af det legendariske showdown mellem engelske fans og en masse tyske Kuntz’ (og Klinsmann).

England spiller imod USA i aften kl. 20.30

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Pernille
June 14, 2010 kl. 22:43

Det er altså en fejl at vælge 98-udgaven over 96. Ændringen til “No more years of hurt, no more need for dreaming” tager fuldstændigt kraften ud af 96-versionens “30 years of hurt never stopped me dreaming”. 96 er defaitistisk holdkærlighed og optimisme på trods og te, 98 er bare kedsommelig desperation.
Og så er “So many jokes, so many sneers /
But all those oh-so-nears” et af verdens bedste rim.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS