Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Lørdag på Roskilde spiller Bad Lieutenant på Arena. Bandet består af de to tidligere New Order medlemmer Bernard Sumner og Phil Cunningham, og selv om Bad Lieutentant har en virkelig fin plade med i bagagen, går bandet ikke af vejen for at spille hverken New Order eller Joy Division-hits, Frekvens har sågar hørt historier om Electronic-numre på bandets sætliste.

Derfor er der vel også en chance for, at World In Motion kunne dukke op, specielt hvis England stadig er med i turneringen til den tid. Nummeret er fra 1990 og udmærker sig ikke mindst ved et rapstykke af John Barnes.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
June 15, 2010 kl. 12:41

Så vidt jeg ved spiller Stephen Morris også trommer i live bandet, og så er det her selvfølgelig verdens bedste VM sang.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS