Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har tidligere nævnt den officielle engelske VM-sang fra 1998, men Three Lions 98 fik faktisk hård konkurrence af sang båret af en kende mere simple virkemidler. Vindaloo er skrevet af Alex James fra Blur, sunget af komikeren Keith Allen og er baseret på “lå lålå lå låå”-sangen, kendt fra alverdens fodboldarenaer.

Videoen til nummeret kopier ligeledes og her det The Verves Bitter Sweet Symphony der kærligt gøres grin med, når komikeren Paul Kaye slentrer ned af gaden og tiltrækker sig en ikke ubetydelig gruppe forfølgere. En gruppe der tæller Alex James, Damien Hirst, en ung Lily Allen og begge Little Britain-medlemmerne, Matt Lucas og David Walliams.

Stor kunst? nej. Ret sjovt? ja.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS