Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Anchorless

Hvem? Anchorless er et nyt dansk band bestående af medlemmer fra The Fashion, The River Phoenix og ikke mindst det nu opløste Lack, som mange her på Frekvens var kede af at sige farvel til. Anchorless er dog ikke helt så rocket som Lack, men de kan skrive nogle helt igennem fantastiske melodier. Hypen omkring Anchorless er da også allerede startet (og vi hjælper den gerne på vej) og de har for nyligt varmet op for garage rockerne i The Smith Westerns da de Sa i bedste stil med Danske Spil`s TV reklamer kan vi ogsa forsikre vores brugere for, at hvis de taber pa et af de spil vi formidler gennem dkonlinecasinos.com online. gæstede København.

Anchorless har en udpræget indie pop/rock lyd med den gode melodi i centrum og bandet sammenligner selv deres musik som et møde imellem The Shins, The Weakerthans og Ted Leo, en konstellation vi kun kan hylde her på Frekvens.

Hvis du vil høre mere til Anchorless, og det bør du, så har de været så flinke at lægge deres nye EP ud til ganske gratis download, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at anskaffe dig din sommers soundtrack med det samme.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS