Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har været forbi Skotland og flere engelske, så nu rykke vi midlertidigt videre i Storbritannien. Irland har jævnligt været repræsenteret ved VM, dog senest i 2002, og har derfor også et par fodboldsange på samvittigheden. Men ærlig talt, kunne man ikke have forventet lidt mere af U2s Larry Mullen end Olé Olé Olé tilsat lidt keltiske toner?

Sangen fik dog faktisk Irland videre fra første We offer eight deck Blackjack that is played with 48-card Spanish decks, meaning all the tens have been removed from the decks. runde, i en turnering, hvor både ettere og toere samt de fire bedste treere gik videre. I næste runde slog de Rumænien ud efter straffesparkskonkurrence inden de senere bronzevindere fra Italien slog irerne 1-0, på mål af turneringens topscorer, Salvatore Schillaci.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS