Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Så er det i aften, at Danmark skal forsøge at revanchere sig ovenpå det forudsigelige nederlag til Holland i den første kamp i Gruppe E. Cameroun står på menuen, og her på redaktionen håber vi inderligt, at det danske hold bestående af bænkevarmere, fribilletter og førstedivisionsspillere formår at give os en herlig aften, før festen fortsætter på Sway i Århus, hvor Frekvens varmer op til dette års Roskilde Festival. Op på hesten igen – og op med flaget!

Den hjemmelavede video ovenfor indeholder musikken fra det mildest talt uheldige danske orkester Pupils bud på en VM-sang anno 1998. Op med flaget bød dette år Dodo Gads officielle sang, Vi vil ha’ sejren i land, op til dans, og den blev bl.a. kåret som Årets Bedste Fodboldsang af Berlingske Tidende og Gaffa. Sangen er en lettere dansabel tingest med en aparte tekst og en tidstypisk produktion tilsat lidt Søren Kragh Jacobsen-”scat”. Ikke noget mesterværk, men bestemt i den bedre ende af listen over danske fodboldsange.

Historien om Pupil indbefatter forliste pladeselskaber, manglende distributionsaftaler, ubetalte studieregninger, tilbageholdte masterbånd og en enkelt episode med en mafiaagtig pladeselskabsmand, som tog til Malmø for at true en stakkels tekniker til at mixe et nummer færdig. Summen af alt dette betød, at Pupils få udgivelser ikke var til at opdrive i butikkerne, og på trods af positiv omtale og enkelte småhits på P3 fik Martin Heurlin, Hans Buchardt og Martin Sellén (som for at føje spot til skade døde under en ferierejse i 2001) aldrig det store gennembrud.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS