Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Med et bandnavn som Someone Still Loves You Boris Yeltsin er der ikke plads til meget andet i rubrikken, men ovenfor finde du en meget charmerende lille (5 minutters) dokumentar om tilblivelsen af bandets nye album, “Let It Sway”, der er ude 16. august.

Albummet, bandets tredje, er indspillet sammen med Chris Walla, der til dagligt spiller guitar i Death Cab for Cutie, og er blandt andet indspillet i Madison, Wisconsin, en by flere Frekvensskribenter har gode erfaringer med.

Nummeret Sink / Let it Sway fra albummet kan du allerede nu downloade kvit og frit. Det er en fin sommersang der helt sikkert vil appellere til fans af DCFC, Nada Surf og Fountains of Wayne.

 

Skriv din mening
 



 

Kommentarer
 
Peter
June 23, 2010 kl. 18:33

og de spiller på Musikcafeen den 18/10

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS