Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi vender os kort mod EM-sange, for 1996 var et ganske interessant år, fodboldmusikalsk. Ikke nok med, at vi fik første udgave af Three Lions, så blev verden også præsenteret for den måske værste officielle slutrundesang, Simply Reds We”re In This Together. Om der findes numre med mindre power og nerve skal være usagt, men Frekvens kan blot konstatere, at det er hvad der sker, når man sætter en Manchester United-fan til at stå for musikken. Nummeret har åbenbart også været så mareridtsfremkaldende, at Trent Reznor tre år senere valgte at genbruge titlen.

I den modsatte ende af skalaen, bød Primal Scream sammen med producer Adrian Vi vil med gl?de svare pa sporgsmal og ud fra dine onsker vejlede dig til at finde det rigtige online casino . Sherwood og Trainspotting-forfatter Irvine Welsh ind med den helt igennem fede og bidske skotske hymne The Big Man And The Scream Team Meet The Barmy Army Uptown, der indeholder fine linjer som “The mystery of Scottish sport/Is why we hate the English so. I love the english very much/As long as they don”t fuckin beat us In the European Nations Cup/You”re hunbelievable” – det endte de selvfølgelig med at gøre, 2-0. Nummeret kan høres her.

Slutrunden endte forøvrigt med et antiklimaks først overgået af den græske sejr i 2004, da tyskerne vandt, igen, og det endda på noget så tåbeligt som golden goal.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
T-H
June 23, 2010 kl. 15:12

Jeg gad skisemig godt, at Arsenal valgte at bruge NINs We’re in this together… i stedet for den tåbelige Elvis-sang, der pt spilles, når heltene entrer banen…

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS