Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I aften er det knald eller fald for England, der åbenbart ikke lod sig anspore af Rik Mayall sidste fredag. Derfor prøver Frekvens nu at piske fodboldens hjemland frem, med den måske mest aparte konstellation indenfor fodboldsange… minus Blå Øjne og Mikkel Beck, selvfølgelig.

Vi har allerede haft de to andre engelske sange fra 1998 på Frekvens, Three Lions og Vindaloo, men af en eller anden grund faldt mixet af cool, kedelig og krydderi på (How Does It Feel To Be) On Top Of The World ikke i englændernes smag, og nummeret tabte stort til de to andre.

Med medlemmer af Echo & The Bunnymen, Space, Ocean Colour Scene og ikke mindst Spice Girls skulle man ellers være nærmest garanteret succes. En hurtig optælling blandt de deltagende bands, afslører at det kun er Ian McCulloch og co der stadig er at finde i konstellationen fra 1998.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS