Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Arcade Fire

Arcade Fires nye album har været et af årets mest imødesete, og at bedømme ud fra anmeldelserne, lever “The Suburbs” op til forventningerne.

Gaffa giver fem stjerner, det samme gør Soundvenue og Politiken. Berlingske topper de andre og udnævner “The Suburbs” til årets album og deler fulde seks stjerner ud.

Så vi spørger nu Frekvenslæserne om vi har at gøre med album der er bedre en “Neon Bible”? Er Arcade Fire måske helt oppe i nærheden af “Funeral”, årtietsalbum ifølge Frekvens? Giv karakter (på Frekvens’ 11-skala) nedenfor.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Asker
August 9, 2010 kl. 21:39

Arcade Fire formår at forny sig og de rammer plet hver gang. De ved nøjagtigt hvad der skal til for at lave et mesterværk og med de tre fænomenale skiver det nu er blevet til, må de regnes som et af de største bands overhovedet.

Kompositionen, variationen, intensiteten, lyrikken, længslen. Jeg kan blive ved. Man kan ikke snakke om det er bedre end Neon Bible eller Funeral, men det er ihvertfald lige så godt.

Jeg støtter Berlingeren og giver 6 stjerner!

thom
August 11, 2010 kl. 13:43

jeg støtter ikke berlingeren, da deres udvikling er pænt forudsigelig til et mere ensrettet poppet udtryk. nuvel, nogle af sangene er da meget gode, men har de holdbarhed som Funeral havde (11/11) og Neon Bible måske ikke havde (6/11)?

Suburbs 6/11 – hvis du vil vide noget om forstæder så læs Peter Seeberg i stedet for.

Peter
August 11, 2010 kl. 13:57

Hvornår har variation i sig selv været et kvalitets stempel og hvordan er den her plade mere poppet end sine foregængere, fordi der optræder synth?

Funeral er en god plade men det er jo nemt at mene her mange år efter, og at folk i kollektiv er blevet enige om at Neon Bible var en skuffelse er simpelthen det største udtryk for en “nu-kan-alle-lide-det-lille-indie-band-som-jeg-havde-helt-for-mig-selv-så-derfor-kan-jeg-ikke-lide-dem-mere” holdning der længe er set.

Da Funeral blev udsendt havde man ikke hørt det før, og nu når de er nået til deres tredje plade kender man lyden og kan på den måde ikke blive overrasket længere, derfor affejer man det som forudsigeligt. Win Butler synger det bedste selv “MTV, what have you done for me” det skal jeg sige dig Win, det har givet os alle sammen en koncentrations evne på lige omkring 5 sekunder, så vil vi se noget nyt.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS