Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

lysergicsuite

Kasabians Tom Meighan er at høre i den vokale frontlinje hos det debuterende band The Lysergic Suite, der netop har sendt deres første ep på gaden.

The Lysergic Suite er som Kasabian fra Leicester, og var i følge NME i studiet rendt på Meighan, der efter at have hørt demoen til Ghosts On Crusade tilbød at synge på nummeret, der nu er at finde på ep’en af samme navn.

Det er på bandets myspaceside muligt at høre en bid af titelnummeret, men det kan faktisk anbefales at lade playeren køre efterfølgende. For det er ikke svært at høre, hvorfor The Lysergic Suite er faldet i Meighans smag, for debutanternes lyd er meget i retning af Kasabians, ikke mindst som de lød på deres debut fra 2004.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS