Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

interpol

I går udkom det fjerde udspil fra Interpol, deres første siden bassist Carlos Dengler forlod bandet. Han skulle dog have været med til indspilningen af albummet, så de noget lunkne anmeldelser af “Interpol” kan ikke tilskrives hans forsvinden.

Berlingske Tidende giver fire stjerner, men kalder samtidig albummet for Interpols svanesang og mener at bandet med dette album har mistet titlen som årtusindets bedste rockband. BT er nede på tre stjerner og kalder albummet for ujævnt, imens Gaffa, med samme stjerne-resultat, beskriver albummet som for mageligt og manglende kant.

Frekvens følger op når der kommer flere anmeldelser, og vil som altid gerne høre jeres mening om det nye album fra Interpol i kommentarerne nedenfor.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS