Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Decemberists – Frekvens

Midt i at vores tilbageblik på sidste års bedste udgivelser glemmer vi ikke at se fremad, og her glæder vi os i særlig grad til at Frekvens favoritterne i The Decemberists udgiver nyt album her i januar. “The King Is Dead” rammer gaden den 18. januar og skal følge op på “The Hazards of Love” som fik noget blandede modtagelser, men her på Frekvens var vi så begejstrede for albummet at det røg ind på en 10. plads i vores kåring af 2009 bedste albums.

Her på siden er forventninger altså høje, og hvis du ligesom os har svært ved at vente så er NPR (endnu engang) din ven. I deres First Listen serie er det netop nu muligt at lytte til hele “The King Is Dead”, giv det et lyt og lad os høre om du mener at The Decemberists allerede har lavet en stærk kandidat til årets album 2011.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS