Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

markkozelek – frekvens

I løbet af februar måned løber en ny festival med navnet Frost festival af stablen i København og her man netop offentliggjort at Mark Kozelek er tilføjet programmet. Mark Kozelek var op igennem 90erne frontmand i det efterhånden lagendariske slowcore band Red House Painters. Efter Red House Painters gik i opløsning dannede Kozelek Sun Kill Moon og samtidig har han også udsendt plader under eget navn, hvilket han også optræder under når han spiller til Frost festival den 21. februar.

Frost festivalen foregår spredt ud over det meste af byen og over mange dage, Mark Kozelek spiller på Huset i Magstræde og det er som nævnt den 21. februar, prisen for en koncert med en af 90ernes stærkeste sangskrivere er en beskeden 100 kr seddel, så her på Frekvens kan vi kun anbefale at man anskaffer sig en billet.

Udover Mark Kozelek byder Frost festival på navne som Peter, Bjorn & John, 120 Days, 4 Guys From The Future og Owen Pallett.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS