Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Wire – Frekvens

Hvis du hverken glæder dig til nyt fra The Decemberists, Iron & Wine eller Lykke Li så kan det i stedet være at du ser frem til at de engelsk post-punk pionerer Wire udsender nyt album, det første i 3 år. Wire, hvis største bedrifter skal findes blandt de 3 efterhånden klassiske albums “Pink Flag”, “Chairs Missing” og “154″ fra slutningen af 70erne, udsender deres 11. studiealbum den 11. januar (altså den 11.01.11 – de skulle næsten ha ventet til november) og det har fået titlen “Red Barked Tree”.

Wire havde i 90erne en længere periode hvor der ikke skete det helt store men efter en pause på 12 år udsendte de albummet “Send” i 2003, siden fulgte der endnu et album, “Object 47″ fra 2008 og så altså endnu et senere på måneden. Hvis du ikke kan vente til det bliver næste uge så har du muligheden for at lytte til hele albummet hos The Guardian.

Frekvens har tidligere fanget Wire live 2 gange og uden at have været synderligt imponeret over nogen af koncerterne så bør det alligevel nævnes at man kan opleve Wire i Lille Vega den 9. marts.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS