Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

JJ – frekvens

Imens de fleste sikkert var planket godt ved julebordet, dansede om træet eller var igang med at pakke gaver op så sørgede svenske JJ for at forsøde julen lidt mere. De har nemlig lavet et mix-tape som de lagde op til download juleaften, hvis man ikke lige havde tid til at trawle nettet igennem for svensk indie den aften, så er der ingen grund til at fortvivle. EPen kan stadig hentes ganske gratis fra deres hjemmeside. EPen som har fået navnet “Kills” sampler flittigt fra kunstnere som Jay-Z, M.I.A., Robyn og på EPen første sang, er Dr. Dres Still D.R.E. brugt fuldstændigt fantastisk.

Jeg her selv nydt de 2 JJ albums meget, men det her er alligevel noget af det bedste jeg har hørt fra deres hånd, så skynd dig ind til Sincerely Yours og download mixtapet.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Simon
March 14, 2011 kl. 16:08

Hejsa ..

Jeg kan ikke afspille filerne – nogen hjælp at hente? jeg bruger itunes, men har også prøvet hp’s eget program til afspilning, hvilket heller ikke duer ..

På forhånd tak

Peter
March 15, 2011 kl. 22:11

Hej Simon

Jeg har netop forsøgt igen, og det virkede fint for mig. Jeg gjorde følgende. Inde fra Sincerely Yours trykkede jeg på download. Herfra blev jeg overført til en side, hvor jeg venter i 60 sekunder for at få lov til at downloade, trykker free download og indtaster en captha kode. Herefter henter jeg en zip fil som jeg pakker ud og mappen smider jeg ind i Itunes, og så spiller sangene.

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS