Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Et par dage inde I det nye år kommer endnu en årsliste fra 2010. Et årder på ingen måde slog benene væk under undertegnede, men da gav nogle stabile og habile skiver fra mange gamle favoritter. En seperat liste med danske albums er ikke forsøgt flettet ind.

1) Ed Harcourt – Lustre
En lidt kedelig nummer et, men det er uden tvivl det album jeg har lyttet mest til I 2010 og et album der virkelig holder. Sangene er imponerende gode og Ed er i tekstmæssig topform på et album der emmer af både glæde, frygt og usikkerhed.

2) Divine Comedy – Bang Goes The Knighthood

Et album der fik en ekstra pil op efter oplevelsen af en småsyg Neil Hannon der underholdt Lille Vega på fineste facon i november. Indie Disco var vel årets single sidste år og der er best online casino rigtig mange guldkorn på “Bang Goes The Knighthood”.

3) Futureheads – The Chaos
Sunderlands finest uden tvivl. Et album der fortsætter de gode takter fra forrige album. Ingen slinger i valsen og ikke så meget pis. Moderne postpunk når det er bedst.

4) Manic Street Preachers – Postcards from a Young Man

Even when it’s bad, it’s still pretty good. Sådan er det med Manics og selvom Postcards ikke var deres bedste album overhovedet, så er det sgu stadig ret godt.

5) Foals – Total Life Forever
Anden halvdel af 2010s svar på Vampire Weekend. Veludført og elegant pop med masser af leg og lir.

6) Dangermouse/Sparklehorse – Dark night of the Soul
Cool folk og David Lynch – nuff said.

7) Edwyn Collins – Losing Sleep

Jeg har en gammel svaghed for Edwyn Collins, helt tilbage til, at min første emailadresse var inspireret af et Edwyn Collins nummer. Det er et virkeligt fint comeback han har leveret her, sammen med cool folk som The Cribs, The Drums og Franz Ferdinand.

8) The National – High Violet
Glem alt om den gamle Frekvens vs. Frekvens. Jeg kan meget godt lidt The National og der var nogle suveræne singler på High Violet.

9) We Are Scientists – Barbara
Endnu en gammel favorit, der I 2010 udsendte deres langt fra bedste album. Takterne er dog i orden og de virker som WaS har styr på tingene.

10) Kent – En Plats i Solen
En mystisk popplade lige i hælene på den ret fremragende Röd. Et spøjst album der dog var ret godt, heldigvis.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS