Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Kom med et bud – frekvens

Den 1. januar udsendte Nikolaj Nørlund EPen “Kom Med Et Bud”. EPen består af fortolkninger af 6 dansktop klassikere, fra Smilende Sussie henover titel nummeret Åh Babe, Kom Med Et Bud til Otto Brandenburg klassikeren To Lys På Et Bord. Gaffa sendte 4 stjerner efter “Kom Med Et Bud” If you are not familiar with Blackjack , proceed straight to the Blackjack Rules. og skriver bl.a. at “Nørlund gør det til en dybt alvorlig sag, hvor han mener hvert eneste ord”.

Hvis du gerne vil høre Nørlunds fortolkninger så kan du ganske gratis lytte til EPen på Nørlunds Bandbase side. Her kan du også downloade EPen til en pris af 20 kr – her bør man dog være opmærksom på et særlig tilbud som Nørlund har sat op. Hvis man køber billet til en koncert på Nørlunds februar tour så får man nemlig download til “Kom Med Et Bud” med ganske gratis.

Nikolaj Nørlunds tourplan.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS