Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

joy formidable

Af en eller anden grund har Frekvens ikke tidligere fået skrevet om walisiske The Joy Formidable. Det er der så tilgengæld rigelig grund til nu, hvor trioen sender deres debutalbum på gaden i slutningen af februar og besøger Loppen fredag den 4. marts. Albummet hedder “The Big Roar” og har officiel udgivelsesdag den 24. januar og udkommer i resten af Europa en måned senere.

The Joy Formidable består af Ritzy Bryan (vokal/guitar), Matt Thomas (trommer) og Rhydian Dafydd (bas) og blander klassisk engelsk indierock med ditto amerikansk, og bands som Pixies, Yeah Yeah Yeahs og Breeders nævnes ofte i forbindelse med The Joy Formidable. Tjek bandets myspaceside, hvor man kan høre fire numre fra det kommende album samt en række numre fra bandets forudgående ep’er.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS