Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Mountain Goats – All Eternals Deck

Vi lader ikke en god chance for at fremhæve The Mountain Goats gå fra os, derfor er vi selvfølgelig glade for at kunne fortælle at John Darnielle er klar med et nyt Mountain Goats album den 29. marts, som har fået titlen “All Eternals Deck”. Ifølge Darnielle, som iøvrigt nævner døden og down-town Portland som sine inspirations kilder, handler pladen om den glæde eller lettelse man kan opnå ved at indse hvad skæbnen har planlagt for en.

Hvad det nye album ellers handler om kan man læse mer om hos Pitchfork.

Derudover er det bemærkelsesværdigt at Du kan finde tips og artikler om strategier inden for Black Jack, Poker, roulette og meget andet, her pa siden. Erik Rutan har produceret 4 sange på pladen, Erik Rutan gør sig normalt indenfor dødsmetal og er tidligere guitarist i Morbid Angel og nuværende sanger og guitarist i Hate Eternal. Rutan har tidligere produceret albums for bands som Cannibal Corpse, Goatwhore og Nile. Man kunne måske syntes at det er et lidt underligt samarbejde men John Darnielle har tidligere erklæret sin kærlighed til dødsmetal genren i nummeret Best Ever Metal Band in Denton som jo som bekendt aldrig fik sig et navn, men top 3 kandidaterne var Satan”s Fingers, Killers og The Hospital Bombers.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS